Δεκάδες είναι τα μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το μεγαλείο ψυχής που έδειξε τις πρώτες ημέρες της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα δέχεται τον τελευταίο καιρό πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης, όμως ένα από αυτά – από ένα 14χρονο παιδί – τη συγκίνησε λίγο παραπάνω.

Την Κυριακή η Ιωάννα, που συνηθίζει να ανεβάζει σε stories στο Instagram τα μηνύματα των followers και όσων τη στηρίζουν, ανάρτησε το μήνυμα που της έστειλε ένα παιδί 14 ετών.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι – Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Λύτρα – «Με απείλησαν ότι θα ρίξουν και σε μένα βιτριόλι»

Aρχικά, το παιδί της είχε γράψει: «Είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς».

Σε δεύτερο μήνυμα, συνεχίζει: «Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε σε story το μήνυμα αυτό και έγραψε σε σχόλιο: «Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες… Γιατί τα πράγματα είναι απλά».

Την Τρίτη η συνέχεια της δίκης

Σημειώνεται πως την Τρίτη 5 Οκτωβρίου θα συνεχίσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Στο δικαστήριο αναμένεται να ακουστούν μαρτυρίες γιατρών, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα εμφανιστεί ξανά η κατηγορούμενη, όπως έγινε την Πέμπτη (30/09).

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν προϊδεάσει ότι θα ζητήσουν να έρθουν να καταθέσουν δύο ακόμη άτομα: ο 36χρονο και μια γυναίκα – πρώην σύντροφο του 36χρονου, τους οποίους τηλεφώνησε η δράστρια αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Κλειδί» αναμένεται να αποτελέσει και ο 40χρονος που εμφανίζεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε κατηγορούμενη και θύμα.

Ο δικηγόρος του 36χρονου έχει υποστηρίξει ότι ο εντολέας του είναι στη διάθεση του δικαστηρίου, καθώς η δράστρια φέρεται να του είχε ζητήσει να παρακολουθεί την Ιωάννα και τον 40χρονο πριν την επίθεση, καθώς και να προμηθευτεί βιτριόλι.

Ο 36χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση με βιτριόλι, ισχυριζόμενος ότι δεν πίστευε ότι η κατηγορούμενη θα πραγματοποιούσε τις απειλές της και ότι απλά είχε εμμονή. Από την άλλη, η πλευρά της Ιωάννας έχει θέσει σημαντικά ερωτήματα για τον ρόλο του στην επίθεση.