Νίκος Κοκλώνης – Αποκάλυψε ποιοι παίκτες από το J2US νοσούν από κοροναϊό
Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για όλα
Στον αέρα του Happy Day βγήκε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για το προχθεσινό live του J2US, αλλά και τα κρούσματα κοροναϊού που έχουν βρεθεί στο show
«Δεν ήταν κανονικό live γιατί έλειπαν κάποια ζευγάρια λόγω της κατάστασης με τον κοροναϊό, οπότε υπήρχε μια αναστάτωση και σε εμάς. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το J2US είναι ένα πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ, διασκέδασα κι εγώ και νομίζω και οι τηλεθεατές», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.
Ο Νίκος Κοκλώνης πρόσθεσε: «Αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι το ίδιο show, θα επικεντρωθούμε στο διαγωνιστικό, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τα ζευγάρια καλά. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αποχώρηση».
Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, αποκάλυψε πως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί από κοροναϊό: «Η Ιωάννα, όμως, δεν έχει κοροναϊό, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν τη φέραμε στο show.
«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί, το είπα εγώ. Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει αλλά για προληπτικούς λόγους δεν ήρθε στο σόου», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής του J2US.
Δείτε το βίντεο
- Τραμπ: Το Ιράν κατασκευάζει πυραύλους που θα χτυπήσουν τις ΗΠΑ – Δεν επιβεβαιώνεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
- LIVE: Λεβερκούζεν – Μάιντς
- Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρώην δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Πατσιλινάκος
- Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στον Βόλο – Δικαιοσύνη ζητούν χιλιάδες πολίτες
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν


