Μια ξεχωριστή αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στο MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

«Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου, για τις απόψεις μου, επειδή δεν είναι πλειοψηφικές» σημείωσε, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει μια αίσθηση αλαζονίας. «Έχω μια αίσθηση ναρκισσιμού και αλαζονίας».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Κώστα Γαβρά αλλά και να υποδυθεί τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Θα ήθελα να κάνω μια ταινία με τον Γαβρά. Είναι ο πιο γλυκός, ευγενής και επαγγελματίας» είπε. «Όταν μεγαλώσω κι άλλο θα ήθελα  να κάνω και τον Βενιζέλο σε μια ταινία» πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο ότι θα παρουσίαζε τον «Αδύναμο Κρίκο» γιατί «θα του έβγαινε φυσικά».

Καραντίνα και οικογένεια

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λούλη «είναι δύσκολο να παίζεις με την γυναίκα σου. Έχεις ένα φόβο ότι μέσα από το ρόλο θα δει κάτι που νιώθεις ότι δεν το ξέρει».

Ακόμα, ανέφερε ότι «αγαπώ να μισώ στη γυναίκα μου τον χρόνο που παίρνει για να ετοιμαστεί».

Παράλληλα, είπε ότι στην καραντίνα «είδα την ομορφιά του να μην κάνω τίποτα. Μέσα στην καραντίνα έγινα περισσότερο μητέρα. Πατέρας ήμουν πάντα».

Τέλος, σχολίασε το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι. «Οι πιο πολλοί άνθρωποι λειτουργούμε με τις εντυπώσεις. Δεν ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η εντύπωση».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr