Πάτρα -Τραυματίες μαθητές σε επεισόδια στην κατάληψη του 2ου ΕΠΑΛ
Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο δύο μαθητές του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας που τελεί υπό κατάληψη. Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο δύο μαθητές του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Το επεισόδιο παραλίγο, μάλιστα, να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο.
Σύμφωνα με το thebest.gr ο ένας από τους δύο μαθητές είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ πρώτες βοήθειες του παρείχαν μαθήτριες οι οποίες βρίσκονται στο σημείο καθώς φέρει ανοικτό τραύμα και θα χρειαστεί ράμματα.
Το 2ο ΕΠΑΛ της Πάτρας είναι το σχολείο που φέρεται να καταγράφει τις περισσότερες ημέρες κατάληψης σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία 4ετία δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας της σχολικής χρονιάς που να μην καταγράφεται τουλάχιστον μία εβδομάδα καταλήψεων. Το ίδιο συνεχίζεται και την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Σημειώνεται ότι στο κτίριο της Αγίας Σοφίας συστεγάζονται επίσης, το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, το 6ο ΕΠΑΛ και το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Πάτρας.
- Τραυματισμός στο κεφάλι για τον Μαυροπάνο! Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο (vid)
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον
- «Εγώ ένιωθα καλά να το κάνω»: Η Άριελ Κωνσταντινίδη απαντά στα σχόλια για την ηλικία της μητρότητας
- Θα δικαιωθεί η πρόβλεψη για Ταρέμι
- «Κόντρα» της ινδικής κυβέρνησης με Apple και Samsung
- Ένας νεκρός και εκατοντάδες σπίτια στις φλόγες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία


