Μπαρτσελόνα – Στην πόρτα της εξόδου ο Κούμαν – Τσάβι και Μαρτίνεθ οι πρώτοι υποψήφιοι
Ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, με τους Τσάβι και Μαρτίνεθ να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι αντιακταστάτες του.
Η βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπενφίκα (3-0) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League φαίνεται πως ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ρόναλντ Κούμαν.
Ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός κόουτς θα αποχωρήσει άμεσα, καθώς η εικόνα της καταλανικής ομάδας δεν αλλάζει, ενώ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο το μέλλον του είναι αβέβαιο και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές.
Οι Ισπανοί επίσης αναφέρουν πως την Πέμπτη (30/9) θα υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου για το μέλλον του 58χρονου τεχνικού.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που όντως αποχωρήσει, τα ονόματα των Τσάβι και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι στην κορυφή της λίστας των «μπλαουγκράνα».
- Λαζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκάνδαλο που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία – Είναι η τέλεια ληστεία»
- «Απειλή ξένης λογοκρισίας»: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για ψηφιακό περιορισμό της ελευθερίας του λόγου
- Πιστεύουν οι Έλληνες στους εξωγήινους; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
- Βόλος: 15 συλλήψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και όπλα
- Οι συμβουλές του Μπερμπάτοφ στον Σέσκο
- Δολοφονίες, μυστήριο και περιθώριο: Ο Κόλιν Φερθ μπαίνει στο σκοτεινό Βερολίνο του μεσοπολέμου
