Ρόδος – Το σπαρακτικό αντίο της αδερφής της Δώρας – «Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου»
Η Ρόδος είναι συγκλονισμένη από τη νέα γυναικοκτονία, ενώ η αδερφή της Δώρας την αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα που συγκλονίζει.
«Ραγίζει» καρδιές η αδερφή της δολοφονημένης Δώρας στη Ρόδο με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Instagram μετά τον θάνατο της αδερφής της. Η μικρή αδερφή της Δώρας έγραψε σε story στο Instagram «Δε θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή όλου του κόσμου. Δε σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι… Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’αγαπώ».
Η Δώρα είχε αποκαλύψει ότι πιεζόταν από τον δράστη
Να σημειώσουμε ότι η Δώρα είχε κάνει γνωστό ότι ο δράστης την πίεζε στη σχέση τους. Μάλιστα, είχε πει στην ξαδέρφη της ότι: «Δεν μου τα λέει καλά τα πράγματα, με πιέζει πάρα πολύ».
«Προχθές το βράδυ, έβγαινα από το σπίτι μαζί με τη μητέρα της και μου είπε: «αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί» και της είπα «πρόσεχε να μην σκοτώσει το παιδί». Κάναμε πλάκα μεταξύ μας» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε η 31χρονη το βράδυ πριν από την ημέρα της δολοφονίας.
«Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» είχε πει, αστειευόμενη. Δυστυχώς, η τραγική κατάληξη που είχε η συγκεκριμένη ιστορία μόνο ως αστείο δεν μπορεί να εκληφθεί πλέον η πρότασή της.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο


