Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Ρόδο - Τα «προφητικά» λόγια της 31χρονης - «Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις»

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Τα «προφητικά» λόγια της 31χρονης – «Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις»

«Δεν μου τα λέει καλά τα πράγματα, με πιέζει πάρα πολύ» τής είχε εκμυστηρευτεί η 31χρονη λίγο διάστημα μετά τη συγκατοίκηση

Στη σχέση που είχε με τον δολοφόνο της αναφέρθηκε συγγενής της 31χρονης στη Ρόδο, ενώ μίλησε και για μία από τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε με το θύμα.

Η ξαδέλφη της δολοφονηθείσας, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, μίλησε για τις εντυπώσεις που της έχει δώσει ο δράστης τις λίγες φορές που είχε συναντηθεί μαζί του.
«Τον γνώρισα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Φαινόταν υπερπροστατευτικός. (…) Μου είπε (σ.σ. ο 40χρονος) κάποια πράγματα, ότι την προσέχει, και σκέφτηκα πως σαν μεγαλύτερος είναι προστατευτικός» είπε.

Ενημέρωσε πως ζούσαν μαζί λιγότερο από δύο μήνες, όταν αποφάσισε η ξαδέλφη της να τελειώσει τη σχέση. Ο 40χρονος, όπως είπε, «όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει συμπεριφορές πολύ διαφορετικές με προηγουμένως».

«Δεν μου τα λέει καλά τα πράγματα, με πιέζει πάρα πολύ» τής είχε εκμυστηρευτεί η 31χρονη λίγο διάστημα μετά τη συγκατοίκηση.

Διαβάστε επίσης: 

Ο χωρισμός

Κομβικό σημείο για την απόφασή της να χωρίσουν ήταν η συμπεριφορά που είχε εμφανίσει κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν ο δράστης είχε πει στη νεαρή πως «η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει παιδιά».

Όπως είπε η εξαδέλφη της, αυτή η λογική ήταν καθόλα αντίθετη με τον χαρακτήρα της 31χρονης.

Ερωτηθείσα για το εάν ο 40χρονος ήταν βίαιος απέναντί της, η ίδια εμφανίστηκε κάθετη και δήλωσε πως «δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο, ήταν το πιο αντράκι από όλες, ποτέ δεν θα το δεχόταν».

Μετά τον χωρισμό, η νεαρή είχε πάει να μείνει για λίγο στο σπίτι μίας φίλης της και ο 40χρονος πήγε στο σπίτι της για να δει τους γονείς της και να τους εκφράσει πόσο την αγαπάει. Ωστόσο, εκείνοι του είπαν ότι το παιδί τους ήταν μία μεγάλη γυναίκα και έπαιρνε μόνη της τις αποφάσεις της.

Την παρακολουθούσε

Μερικές ημέρες πριν από τη δολοφονία, ο άνδρας είχε σταματήσει να την παρακολουθεί, όπως έκανε το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.

«Προχθές το βράδυ, έβγαινα από το σπίτι μαζί με τη μητέρα της και μου είπε: «αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί» και της είπα «πρόσεχε να μην σκοτώσει το παιδί». Κάναμε πλάκα μεταξύ μας» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε η 31χρονη το βράδυ πριν από την ημέρα της δολοφονίας.

«Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» είχε πει, αστειευόμενη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024