Μαρτίνς – «Ημασταν αποτελεσματικοί και είχαμε υπομονή»
Ο Πορτογάλος μίλησε για τη δύσκολη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Λαμία και στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες ήταν αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιούργησαν.
Με γκολ των Σισέ (12’) και Μπουχαλάκη (32’) ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-1 για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί και κατάφεραν να σκοράρουν στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μαρτίνς:
Για το τι γεύση του αφήνει το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά κλεισμένος, σε ένα γήπεδο με μικρές διαστάσεις. Σήμερα είχαμε πολλή υπομονή και πιέσαμε».
Για το εάν είδε βελτίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: «Σήμερα ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, καθώς δεν κάναμε ούτε το 1/3 των τελικών που είχαμε σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
- Ουκρανία: Ποια εμπόδια παραμένουν για επίτευξη συμφωνίας, η θέση του Κρεμλίνου – Σκληρές μάχες σε δύο μέτωπα

