
Θεσσαλονίκη – Φονικό μετά από καβγά – Νεκρός νεαρός από την Αλγερία
Καβγάς ανάμεσα σε δύο άτομα από την Αλγερία έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τον ένα να μαχαιρώνει τον άλλο. Πήρε το μαχαίρι από ταχυφαγείο.
Νεκρός έπεσε ένας νεαρός Αλγερινός στη Θεσσαλονίκη μετά από καβγά και επίθεση ομοεθνή του με μαχαίρι. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Πήρε το μαχαίρι από ταχυφαγείο
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα είχε επιτεθεί σε ομοεθνή του. Ο δράστης του φονικού μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε το άτομο που του είχε επιτεθεί.
Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας Ζ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
- Ολυμπιακός – Μονακό 91-70: Σαρωτικός με «20άρα» του Βεζένκοφ, έκανε το πρώτο βήμα για το F-4!
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «σφίγγει τα λουριά»: Βαρύτερα πρόστιμα για τις παραβάσεις κρατών-μελών
- Φενερμπαχτσέ – Ζαλγκίρις Κάουνας 89-78: Έκαναν το 1-0 για το F-4 οι Τούρκοι, σούπερ ο Μπιμπέροβιτς

