Ελλάδα και Κύπρος θέλουν να διοργανώσουν όμιλο του Eurobasket
Οι δύο χώρες έχουν ζητήσει να φιλοξενήσουν από έναν όμιλο της διοργάνωσης του 2025
Το Eurobasket πλέον δεν διεξάγεται σε μία χώρα, αλλά μοιράζεται και κάθε όμιλος φιλοξενείται σε διαφορετικό μέρος της Ηπείρου. Η Ελλάδα θα ήθελε να αναλάβει τον δικό της για τη διοργάνωση του 2025 και ήδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στη FIFA.
Η ΕΟΚ έχει νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Βαγγέλη Λιόλιο και στις επόμενες μέρες, θα επισημοποιήσει την πρόθεση της.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Ομοσπονδία θα προτείνει την φιλοξενία των παιχνιδιών στην Αθήνα, όπου υπάρχουν το ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το ανακαινισμένο από την ΑΕΚ, κλειστό των Λιοσίων.
Αντίστοιχη επιθυμία έχει και η κυπριακή ομοσπονδία μπάσκετ. Η ΚΟΚ έχει προσεγγίσει την Παγκόσμια Συνομοσπονδία, για να διοργανώσει έναν όμιλο στη Λεμεσό. Η κίνηση της Κύπρου θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη.
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια




