Αποκάλυψη: Οι ύποπτοι για τη ληστεία στην Μητροπόλεως
Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
Το ενδεχόμενο εμπλοκής αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί προ μερικών ετών για κατοχή οπλοστασίου στην Αθήνα και για ληστρικές επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας, εξετάζει- σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος – η ΕΛ.ΑΣ ως έναν από τους δράστες στην σημερινή ληστεία Τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.
Ο εν λόγω ύποπτος είχε παραβιάσει άδεια από φυλακές. Συνεργός του εξετάζεται αν είναι ποινικός που είχε γνωρίσει στις φυλακές. Το ίδιο δίδυμο ληστών έχει πραγματοποιήσει και άλλες τρεις ληστρικές επιθέσεις σε τράπεζες στο Κουκάκι, στη Ν. Ιωνία και αλλού.
Εφεραν βαρύ οπλισμό
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ληστές, που έφεραν πάνω τους βαρύ οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53.
Όπως μεταδίδει το MEGA, ο ένας κρατούσε ένα πιστόλι και ο δεύτερος καλάσνικοφ.
Μετά την εισβολή τους, απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα και κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια, με τα όπλα στα χέρια και σημαδεύοντας πελάτες και υπαλλήλους, βγήκαν από την τράπεζα, κινήθηκαν πεζή μέχρι την πλατεία του Μοναστηρακίου και μετά εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
- Βόλος: Αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη – Οι τρεις βασικές πηγές που επιβαρύνουν την ποιότητα του αέρα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με το γιο του Αχιλλέα και το χιουμοριστικό κουίζ
- Viohalco: Εμβληματική μορφή ο Νίκος Στασινόπουλος, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία
- Μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες σε Αθήνα και Πειραιά

