«Ελένη» – Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού που περιμένουν
Το ζευγάρι άνοιξε το σπίτι του και μίλησε για το παιδάκι που περιμένει και για τον χρόνο που περνά μαζί.
Με εκλεκτούς καλεσμένους έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση ύστερα από ένα χρόνο και, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Ο τραγουδιστής και η εγκυμονούσα σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, μίλησαν στην «Ελένη» για το δεύτερο παιδί τους και μάλιστα αποκάλυψαν το φύλο του.
Επίσης, έκαναν ειδική μνεία στον χρόνο που περνούν μαζί.
«Σε ένα μήνα περίπου θα έρθει το δεύτερο παιδάκι μας. Είναι δύσκολο για μία γυναίκα στη φάση της εγκυμοσύνης να έχει να διαχειριστεί ένα ήδη υπάρχον παιδί. Το φύλο του μωρού είναι… αγοράκι», είπε το ζευγάρι αρχικά και πρόσθεσε:
«Τα βίντεο μας στο Instagram είναι αυθόρμητα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις για αν είμαστε μαζί κάπου τηλεοπτικά. Όμως αν θα γινόταν κάτι τέτοιο θα θέλαμε να είναι όπως και στο Instagram. Είναι καιρός για νέα πράγματα πιστεύω».
Δείτε παρακάτω όσα είπαν
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ αύξησης των ερευνώμενων υποθέσεων απάτης και σκανδάλων στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]
- Οι σκληροπυρηνικοί στη Μόσχα ανησυχούν λόγω του Ιράν – Λένε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τον Τραμπ






