Τσέφεριν – «Δεν θα με πείραζε αν έφευγαν από το Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»
Ο πρόεδρος της UEFA έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τις τρεις ομάδες που επιμένουν στη δημιουργία της European Super League
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν εξακολουθεί να είναι στα χαρακώματα με τις τρεις εκ των δώδεκα ομάδων της European Super League, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους οι οποίες δεν εγκατέλειψαν το εγχείρημα.
Μιλώντας στο περιοδικό Der Spiegel, ο πρόεδρος της UEFA, ανέφερε ότι δεν θα τον πείραζε εάν οι τρεις ομάδες αποχωρούσαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παράλληλα χαρακτήρισε αστείο το γεγονός ότι θέλουν να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και παράλληλα να δημιουργήσουν την European Super League.
Συγκεκριμένα, ο Τσέφεριν είπε πως «δεν θα με πείραζε αν έφευγαν, είναι πολύ αστείο που θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα διοργάνωση και ταυτόχρονα να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν».
- Η Βρετανία άναψε πράσινο φως στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις της για να προστατέψουν τα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
- Οι ΗΠΑ στέλνουν κι άλλους πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή, πυροδοτώντας εκτιμήσεις για κατάληψη του νησιού Χαργκ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά



