Ράλι Ακρόπολις – Διακοπή για λόγους ασφαλείας – Σε επικίνδυνο σημείο φανατικοί θεατές
Η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις έγινε την Πέμπτη από το κέντρο της Αθήνας και την Παρασκευή είναι η σειρά των ειδικών σε Αγίους Θεοδώρους, Λουτράκι, Θήβα και Ελάτεια.
Διακοπή σημειώθηκε στην τρίτη ειδική (SS3) του Ράλι Ακρόπολις , μετά από παρουσία φανατικών που έθεταν σε κίνδυνο τον εαυτό τους αλλά και τους συμμετέχοντας του αγώνα.
Η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις έγινε την Πέμπτη από το κέντρο της Αθήνας και την Παρασκευή είναι η σειρά των ειδικών σε Αγίους Θεοδώρους, Λουτράκι, Θήβα και Ελάτεια.
Το πρώτο μισό των ειδικών της Παρασκευής στο EKO Ράλι Ακρόπολις ολοκληρώθηκε με τον Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Yaris) ναι είναι ο κερδισμένος στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές.
Στην τρίτη ειδική (SS3) όμως στο Λουτράκι είχαμε διακοπή, λόγω της παρουσίας φανατικών φίλων του WRC σε σημεία που έθεταν σε κίνδυνο εαυτούς και τους οδηγούς. Υπήρξε μικρή καθυστέρηση, προκειμένου να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο.
«Ο λόγος της διακοπής της ΕΔ3. Σεβαστείτε τις συστάσεις ασφαλείας!» αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media στο Ράλι Ακρόπολις.
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα



