Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ράλι Ακρόπολις - LIVE Streaming από το κέντρο της Αθήνας

Ράλι Ακρόπολις – LIVE Streaming από το κέντρο της Αθήνας

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για πρώτη φορά στην ιστορία και μία ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που θα προσφέρει μοναδικές εικόνες από την ελληνική πρωτεύουσα.

Το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται ξανά στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια και σηματοδοτεί την επιστροφή του ελληνικού αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) για το 2021.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία και μία ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που θα προσφέρει μοναδικές εικόνες από την ελληνική πρωτεύουσα.

Παρακολουθήστε LIVE Streaming από το Ράλι Ακρόπολις

Δείτε φωτογραφίες

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής μέρας αφού έκανε χρόνο 51,5» στην COSMOTE 5G Athens Stage. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Έλφιν Έβανς με +0,6» και Κάλε Ροβανπέρα με +0,8». «Οι θεατές μού έδωσαν ενέργεια. Αγαπώ την Ελλάδα, έρχομαι συχνά διακοπές. Είναι ωραία που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Είναι το ράλι που αγαπώ», δήλωσε ο Οζιέ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας

Εκατοντάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί για να δουν την ειδική διαδρομή μέσα στην Αθήνα, ενώ υπήρχαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ουσιαστικά, ο δρόμος μπροστά στη Βουλή είχε μεταμορφωθεί σε πίστα, όπως και ο δρόμος στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

Να θυμίσουμε ότι την έναρξη κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το φέραμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Έλληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία. Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση», είπε ο πρωθυπουργός.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024