Το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται ξανά στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια και σηματοδοτεί την επιστροφή του ελληνικού αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) για το 2021.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία και μία ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που θα προσφέρει μοναδικές εικόνες από την ελληνική πρωτεύουσα.

Παρακολουθήστε LIVE Streaming από το Ράλι Ακρόπολις

Δείτε φωτογραφίες

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής μέρας αφού έκανε χρόνο 51,5» στην COSMOTE 5G Athens Stage. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Έλφιν Έβανς με +0,6» και Κάλε Ροβανπέρα με +0,8». «Οι θεατές μού έδωσαν ενέργεια. Αγαπώ την Ελλάδα, έρχομαι συχνά διακοπές. Είναι ωραία που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Είναι το ράλι που αγαπώ», δήλωσε ο Οζιέ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας

Εκατοντάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί για να δουν την ειδική διαδρομή μέσα στην Αθήνα, ενώ υπήρχαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ουσιαστικά, ο δρόμος μπροστά στη Βουλή είχε μεταμορφωθεί σε πίστα, όπως και ο δρόμος στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

Να θυμίσουμε ότι την έναρξη κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το φέραμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Έλληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία. Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση», είπε ο πρωθυπουργός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο