Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κουτσούμπας – Όλα έτοιμα για την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη
Έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών παραμένει πλήθος κόσμου. Εμφανώς συγκινημένοι, αποχαιρετούν τον παγκόσμιο Έλληνα
Λίγο μετά τις 14.15 έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, ο κ. Κουτσούμπας όπου θα θα εκφωνήσει τον επικήδειο στην τελευτή αποχαιρετισμού.
Έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών παραμένει πλήθος κόσμου. Εμφανώς συγκινημένοι, αποχαιρετούν τον παγκόσμιο Έλληνα.
Στο σημείο πριν από λίγο έφτασε και η Αλέκα Παπαρήγα. «Ότι και να πω νομίζω ότι θα είναι φτωχό» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.
«Aυτές τις μέρες ο Μίκης απογείωσε την ελληνική γλώσσα. Ακούστηκαν τόσο όμορφα λόγια που ότι και αν πω εγώ θα είναι φτωχά.
Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση, σιωπή και απέραντο θαυμασμό γιατί χώρεσε στο έργο του το λαό και τους αγώνες του» δήλωσε χαρακτηριστικά.
- Ανδρουλάκης: Ζήτημα αποτελεσματικότητας η ενίσχυση των κοινοτικών συμβουλίων
- Claude: Εκθρονίζει το ChatGPT μετά την κόντρα με το Πεντάγωνο – Αιμορραγία της OpenAI, αποθέωση της Anthropic
- ΚΑΕ Άρης Betsson: «Η Κ18 παραμένει σε ασφαλή κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι» (pic)
- Τραμπ: Μπαράζ αντιφατικών δηλώσεων για τον πόλεμο στο Ιράν – Δεν διαφαίνεται στρατηγική εξόδου από τις ΗΠΑ
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικό νέο επεισόδιο στο ΜΕGA
- Κύπρος: Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό – Γονείς εντόπισαν νεκρό το βρέφος τους



