Ειρήνη Κολλιδά – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με τον σύντροφο της
Η Ειρήνη Κολλιδά έχει επέτειο με τον σύντροφο της
Ερωτευμένη στο φουλ είναι το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Κολλιδά.
Μάλιστα σήμερα η Ειρήνη Κολλιδά που έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει επέτειο με τον καλό της που δεν είναι γνωστό το όνομα του.
Φυσικά Ειρήνη Κολλιδά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία για τον ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της.
«1 year. 12 months. 52 weeks. 365 days. 8760 hours. 525.600 minutes. 315.36.000 seconds», έγραψε η Ειρήνη Κολλιδά.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ειρήνης Κολλιδά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original)
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου




