Στον πάγκο ο Μέσι, βασικός ο Εμπαπέ
Από τον πάγκο θα ξεκινήσει το πρώτο του παιχνίδι στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Ρεμς, την ώρα που ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ, Κίλίαν Εμπαπέ, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Με καθυστέρηση θα γίνει τελικά το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά τα δημοσιεύματα που θέλανε τον pulga να ξεκινάει από το βασικό σχήμα, στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Ρεμς, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα ξεκινήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο.
Και αυτό, διότι ο Ποκετίνο θέλει να δώσει ακόμη λίγο χρόνο στον 34χρονο, ώστε να μην μπει απευθείας στα βαθιά, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 12/7, στον τελικό του Copa America με τη Βραζιλία.
Αντίθετα, ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κίλιαν Εμπαπέ, θα ξεκινήσει κανονικά βασικός όπως αποφάσισε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Μένει να φανεί εάν η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ στη Βασίλισσα.
🔴 Kylian Mbappé sera titulaire ce soir face à Reims. #SDRPSG
Lionel Messi va lui débuter sur le banc.
(L’Equipe / RMC) pic.twitter.com/4w5YdmmGOY
— BeFoot (@_BeFoot) August 29, 2021
- Φλερτ διαρκείας μεταξύ Ρεάλ και Ρόδρι
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα