
Λευκός Οίκος – Αδύνατον να απομακρυνθούν όλοι οι Αφγανοί μέχρι την 31η Αυγούστου
Δεν υπάρχει πάντως καμιά προθεσμία όσον αφορά τη δέσμευση της Ουάσιγκτον να βοηθήσει κάθε Αμερικανό που το επιθυμεί να φύγει από το Αφγανιστάν, ακόμη και μετά την αποχώρηση του αμερικανικού στρατού.
Η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας, η Τζεν Ψάκι, αναγνώρισε ότι θα είναι αδύνατον να απομακρυνθεί κάθε Αφγανός που θέλει να εγκαταλείψει τη χώρα του εντός της προθεσμίας για την αποχώρηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ από την Καμπούλ, δηλαδή ως την 31η Αυγούστου.
Καμία προθεσμία για Αμερικανούς
Σύμφωνα με την κυρία Ψάκι δεν υπάρχει πάντως καμιά προθεσμία όσον αφορά τη δέσμευση της Ουάσιγκτον να βοηθήσει κάθε Αμερικανό που το επιθυμεί να φύγει από το Αφγανιστάν, ακόμη και μετά την αποχώρηση του αμερικανικού στρατού.
Πηγή: ΑΠΕ
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας






