Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντής και Νικηφόρος ετοιμάζουν κάτι ανατρεπτικό
Οι νέες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες
Η τρίτη σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες θα ξεκινήσει με μεγάλες ανατροπές
Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο Tv O’ Clock, τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις. Έτσι, θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.
Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί, μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.
Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη.
Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.
- Η Ούρσουλα Άντρες είδε 16 εκατ. λίρες της περιουσίας της να γίνονται «καπνός»
- Πώς η ντουλάπα, το πιάτο και οι συσκευές μας εξαντλούν τα υδατικά αποθέματα της φύσης
- Ψάχνουν τη χρυσή τομή στην κυβέρνηση για το Market Pass
- Μιλένα Αποστολάκη: Προσχηματική η δήθεν λύση για την πρώτη κατοικία – Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τα σπίτια τους
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ήδη την ενδεκάδα του για τη Μπέτις
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν




