
Βόρεια Εύβοια – Μέσα σε τρεις ημέρες κάηκαν άλλα 50.000 στρέμματα
Νέα συγκλονστικά στοιχεία, όπως καταγράφηκαν από τον ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό δορυφόρο Sentinel-2, από την Κυριακή έως την Τετάρτη
Ο ευρωπαϊκός περιβαλλοντικός δορυφόρος Sentinel-2 κατέγραψε τις καμένες εκτάσεις στη Βόρεια Εύβοια το μεσημέρι της Κυριακής 08/08 και της Τετάρτης 11/08. Με βάση τις εικόνες αυτές και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι καμένες εκτάσεις την Κυριακή 08/08 ήταν περίπου 460.000 στρέμματα, ενώ την Τετάρτη 11/08 510.000 στρέμματα.
Οι εκτάσεις, λοιπόν, που κάηκαν τις τρεις τελευταίες ημέρες ανέρχονται σε περίπου 50.000 στρέμματα.
Στην Εικόνα 1 παρουσιάζονται με καφέ αποχρώσεις οι καμένες περιοχές και τα κυριότερα ενεργά μέτωπα το μεσημέρι της Κυριακής 08/08, με το μέτωπο κοντά στο Αρτεμίσιο να ξεχωρίζει.
Στην Εικόνα 2 παρουσιάζονται οι καμένες εκτάσεις το μεσημέρι της Τετάρτης 11/08, ενώ σημειώνονται και οι περιοχές που κάηκαν στο διάστημα των τελευταίων τριών ημερών.
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)




