Πουρσανίδης – «Ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε δράσεις στήριξης των πυρόπληκτων»
Ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε για τη δράση του ΟΦΗ προκειμένου να συνδράμει και να στηρίξει τους πυρόπληκτους.
Το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΟΦΗ το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης, λοιπόν, δήλωσε στο ΟΦΗ TV ότι η ομάδα του Ηρακλείου δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη συμμετοχή στο τουρνουά του Βόλου, ενώ παράλληλα μίλησε για τις δράσεις στήριξης της ΠΑΕ προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. «Όταν μας έγινε η πρόταση για να συμμετέχουμε κι εμείς σ’ αυτό το τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Βόλος, η απάντησή μας ήταν αμέσως ναι. Οι λόγοι ήταν δύο. Κατ’ αρχήν η ομάδα μας θα είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει άλλες δύο καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο πιο σημαντικός λόγος που μας έφερε εδώ ήταν ότι μέσα από αυτό το τουρνουά θα στηρίξουμε το ορφανοτροφείο Βόλου και το ίδρυμα «Φλόγα».
Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε χαρούμενοι που είμαστε κι εμείς εδώ και συμμετέχουμε σ’ αυτό το τουρνουά. Δεν μπορούμε ως ομάδα να μην αναφερθούμε σ’ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.
Η εικόνα των ανθρώπων να καίγονται τα σπίτια τους είναι συνταρακτική. Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε σε δράσεις στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τη φωτιά. Ο ΟΦΗ και σε αυτό θα είναι κοντά, δείχνοντας άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο».
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ
- Βιετνάμ: Για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πάει Μόσχα ο πρωθυπουργός του
