
Φωκίδα – Συντετριμμένη η οικογένεια του 70χρονου χειριστή που έπεσε στο γκρεμό
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας για τον τραγικό θάνατο του 70χρονου χειριστή μπουλντόζας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας για τον τραγικό θάνατο του 70χρονου χειριστή μπουλντόζας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα.
Ο άτυχος χειριστής, που ήταν κάτοικος της Αμυγδαλιάς Δωρίδας, συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στην περιοχή, ωστόσο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στον γκρεμό.
Η οικογένεια του 70χρονου πατέρα δύο παιδιών είναι συντετριμμένη για την απώλεια τους, ενώ όλοι στη Φωκίδα μιλούν για έναν άνθρωπο που συνεχώς πρόσφερε όπως μπορούσε στους συνανθρώπους του και αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του.
«Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του…», ανέφερε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.
- Η Lady Gaga και η Doechii φέρνουν νότες και στυλ «στην πασαρέλα»
- Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των επενδύσεων
- Τραγωδία στον Κολωνό: Διευθύντρια σχολείου έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας
- Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Σταθερή παρουσία στο No Finish Line Athens και ανανέωση συνεργασίας με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Η επιστολή του 89χρονου: «Οι υπηρεσίες μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί – Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα»
- Πρωτοβουλία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ για την ένταξη θεραπειών παχυσαρκίας στα ομαδικά ασφαλιστήρια




