Μιχάλης Χατζηγιάννης για φωτιές – «Πρώτη φορά, περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος για να σωθούν»
Ο γνωστός καλλιτέχνης αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον πύρινο εφιάλτη που έχει τυλίξει τη χώρα
Ένα μήνυμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν ολόκληρη τη χώρα έγραψε στο Instagram ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση σε όλους μας για την προστασία των δασών και της πανίδας που κατοικεί σε αυτά.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε:
«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή… Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν.
»Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Δείτε την ανάρτηση:
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου
- Αρμενία: Υπό κράτηση πρόσωπα της φιλορωσικής αντιπολίτευσης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Η Ευρώπη «έχει περίπου έξι εβδομάδες επάρκειας» για τα καύσιμα αεροσκαφών
- Καμπανάκι στη Meta: Τα «έξυπνα» γυαλιά με αναγνώριση προσώπου μπορεί να γίνουν όπλο για κακοποιητές
- Σύμβαση για την δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF


