Θέλει να φύγει από τη Σίτι και να επιστρέψει στη La Liga ο Λαπόρτ
Από την Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε να αποχωρίσει, ο Έμερικ Λαπόρτ για να επιστρέψει στην Ισπανία και τη La Liga
Ο Ισπανός κεντικός αμυντικός Έμερικ Λαπόρτ, επέστρεψε στις προπονήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές που πήρε λόγο των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ισπανίας στο Euro.
Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, δεν θα παραμείνει στους «πολίτες», καθώς σε συζήτηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τους ενημέρωση πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη La Liga.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός στόπερ είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, οι οποίες βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, να τον προσεγγίσουν.
- Εξεταστική: Να κατατεθεί η επιστολή παραίτησης των ορκωτών λογιστών του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο Τίμοθι Μπάσφιλντ 3 ημέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για παιδική κακοποίηση
- Το κρυμμένο εγκεφαλικό σήμα που αποκαλύπτει την Αλτσχάιμερ χρόνια πριν από τη διάγνωση
- Σέρρες: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Ο άγγελός μου, έφυγε μαρτυρικά»
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»

