Μαρία Σολωμού – Ποζάρει με το μαγιό της και μαγνητίζει τα βλέμματα
Η ηθοποιός περνά ένα μοναδικό καλοκαίρι.
Τις διακοπές της συνεχίζει και απολαμβάνει η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάρο, όπου κάνει τις βουτιές της, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας σεζόν.
Για το τι κάνει στο νησί φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η 46χρονη αναρτά συνεχώς φωτογραφίες της και εμείς την χαζεύουμε. Στην τελευταία που ανέβασε την βλέπουμε να ποζάρει ανέμελη σε γνωστή παραλία και να μας εύχεται με ένα πλατύ χαμόγελο καλό μήνα. Μάλιστα επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί μαγιό που αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της. Φυσικά όλοι έσπευσαν να της κάνουν like και να αφήσουν το σχόλιό τους.
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official)
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό
- «Θέλω να τον σκοτώσω»: Η άγνωστη στιχομυθία Μπρους Λι και Τσακ Νόρις και το ρίσκο
- Η ναυπήγηση του Εθνικού Πλοίου επί τάπητος στη συνάντηση Κικίλια – Δένδια
- Στο μάτι της «Τερέζας» οι Κανάριες Νήσοι: Άνεμοι 140 χλμ/ώρα, γιγάντια κύματα, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι



