Σεισμός στη Νίσυρο – Ο Ευθύμιος Λέκκας για τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στο νησί
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ διαβεβαίωσε ότι αυτό που προέχει είναι να είναι καλά οργανωμένοι τόσο οι τοπικοί όσο και οι κεντρικοί φορείς προκειμένου αν συμβεί κάτι σε ακραία περίπτωση να παρέμβουν αποτελεσματικά.
Για τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νίσυρο μίλησε Ευθύμιος Λέκκας πρόεδρος του ΟΑΣΠ στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή »Πρωινή Ενημέρωση».
Ο κ. Λέκκας εξήγησε ότι πρόκειται για ένα υποθαλάσσιο ρήγμα που εδώ και δύο μήνες δίνει σημαντικούς σεισμούς και πάρα πολλούς μετασεισμούς στην περιοχή μεταξύ Νισύρου και Τήλου.
«Ευτυχώς» πρόσθεσε, «είναι στο θαλάσσιο χώρο και αρκετά μακριά θα έλεγε κανένας, 10 – 15 χλμ από την Τήλο και δεν έχουμε επιπτώσεις στο νησί».
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ διαβεβαίωσε ότι αυτό που προέχει είναι να είναι καλά οργανωμένοι τόσο οι τοπικοί όσο και οι κεντρικοί φορείς προκειμένου αν συμβεί κάτι σε ακραία περίπτωση να παρέμβουν αποτελεσματικά.
- Ηράκλειο: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από την Κυριακή – Οι τελευταίες μαρτυρίες
- Αγρότες: Όχι στη συνάντηση με Μητσοτάκη – Τι αποφάσισαν στο συντονιστικό
- Παρτιζάν: Επιστρέφει τον Ιανουάριο ο Τζόουνς
- Γρίπη: Επιστρέφουν οι μάσκες στη Βρετανία μετά από ρεκόρ νοσηλειών – Καμπανάκι επιστημόνων
- Φοινικούντα: «Από το 2024 ήταν στημένο το σχέδιο της δολοφονίας» – Αποκαλύψεις από την ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Γιατί ο Ολλανδός David Vunk θα τρώει και θα πίνει μαργαρίτα την Κυριακή στα Εξάρχεια;

