ΠΟΥ – Μηνύματα εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Στο πνεύμα της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για να στείλει μηνύματα αισιοδοξίας και αντιμετώπισης της πανδημίας.
Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο δημοσιεύει στα social media του διάφορα σκίτσα και φωτογραφίες, προτρέποντας τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας και ζητώντας τους να εμβολιαστούν. Σημειώνεται ότι όλες οι αναρτήσεις συνοδεύονται από το «#AGoal4All». Που σημαίνει, «ένας στόχος για όλους», ο οποίος δεν είναι άλλος από το να νικηθεί ο κοροναϊός.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Instagram ο ΠΟΥ γράφει χαρακτηριστικά: «Ο #COVID19 είναι ένας σκληρός αντίπαλος. Όλοι όμως μπορούμε να νικήσουμε αυτήν την πανδημία ακολουθώντας αυτές τις 5 τακτικές: Φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας, διατηρούμε τις αποστάσεις, βήχουμε στον αγκώνα μας και ανοίγουμε τα παράθυρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης, εμβολιαζόμαστε όταν έρθει η σειρά μας».
Τις οδηγίες συνοδεύει το σκίτσο από το αγώνισμα της ξιφασκίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παράλληλα, στο Twitter ανέβηκε μία φωτογραφία από τον στίβο και την εξής λεζάντα: «Με την αλληλεγγύη και τον εμβολιασμό μπορούμε να ξεπεράσουμε και το τελευταίο εμπόδιο του κοροναϊού μαζί».
With solidarity and #VaccinEquity we can take the final #COVID19 hurdle 🚧 together!
United, #AGoal4All is within reach. pic.twitter.com/RBITNymXNG
— World Health Organization (WHO) (@WHO) July 31, 2021
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Η’)
- Αρκάς: Η δυσοίωνη «καλημέρα» της Τρίτης
- Είναι το περπάτημα η λύση στα προβλήματά μας;
- Ακίνητα εκτός σχεδίου: Το 2027 η αναγνώριση δρόμων που θα δίνουν οικοδομησιμότητα
- ΠΑΣΟΚ: Ο αγώνας δρόμου μεταξύ Κέντρου και Αριστεράς
- «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», λέει το Ιράν στον Τραμπ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις
- Μέση Ανατολή: Η στρατηγική των ΗΠΑ, ο «δορυφόρος» ΕΕ και στο βάθος Πούτιν
- Οι αγορές περιδινίζονται στο ρυθμό του πολέμου στο Ιράν – Μετά την πτώση… η πρόσκρουση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442