Για τις θέσεις κατάταξης 7-12 θα παλέψει η Αννέτα Κυρίδου στο απλό σκιφ καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Στην τελευταία θέση
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 6η και τελευταία θέση της 1ης ημιτελικής σειράς του αγωνίσματος με χρόνο 7:40.81.
Από την ημιτελική σειρά της Αννέτας Κυρίδου, την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισαν η 1η Ρωσίδα Χάνα Πρακάτσεν (7:23.61), η 2η Ελβετίδα Ζανίν Γκμελίν (7:25.80) και η 3η Κινέζα Γιαν Τζιανγκ (7:27.30).
Εκτός τελικού έμειναν επίσης η 4η Αννα Σάρα Σοφί Σόουβερ από την Ολλανδία (7:29.66) και η 5η Σανίτα Πάσπιουρ από την Ιρλανδία (7:34.40).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.