Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «8» του μονού και διπλού μικτού των Αγώνων
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά στο μονό αλλά και στο διπλό μικτό μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στη σημερινή μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε εύκολα του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού του ολυμπιακού τουρνουά τένις. Μάλιστα, αυτή ήταν η 21 συνεχόμενη νίκη του «Νόλε» για φέτος, του οποίου το σερί σε επίπεδο Ολυμπιάδας φτάνει τις 12 επικρατήσεις. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε μια ακόμα πρόκριση αφού μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του διπλού μικτού τουνουά του Τόκιο.
Το σερβικό ντουέτο επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του αντίστοιχου βραζιλιάνικου των Λουίζα Στέφανι και Μαρσέλο Μέλο και θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς Λάουρα Σίγκεμουντ και Κέβιν Κράβιετζ στην ημιτελική φάση.
Να θυμήσουμε πως στους «8» του διπλού μικτού έχει προκριθεί και το ελληνικό δίδυμο των Μαρία Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά με τους αθλητές μας να αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης την Αυστραλία των Άσλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς για μια θέση στη ζώνη των μεταλλίων.
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)



