Γουέιν Ρούνεϊ: Οι γυναίκες του ζήτησαν συγγνώμη και δίνουν τις φωτογραφίες για μία λίρα
Ο Γουέν Ρούνεϊ αγόρασε με μια λίρα τις επίμαχες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μάντσεστερ το βράδυ του Σαββάτου και ισχυρίζεται ότι οι τρεις κοπέλες ζήτησαν «συγγνώμη».
Η πλευρά του Άγγλου τεχνικού ήρθε σε εξωδικαστική συμφωνία με τις τρεις κοπέλες για τη διευθέτηση του θέματος.
Ο Γουέν Ρούνεϊ αγόρασε με μια λίρα τις επίμαχες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μάντσεστερ το βράδυ του Σαββάτου και ισχυρίζεται ότι οι τρεις κοπέλες ζήτησαν «συγγνώμη».
Ο 35χρονος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τις Ελίζ Μέλβιν, Μπρουκ Μόργκαν και Έλινορ Χόγκαρθ που τράβηξαν κάποιες από τις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με τη Sun το μοντέλο του Snapchat, Τέιλερ Ράιαν, δεν του έδωσε τις φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια.
Το περιβάλλον του Ρούνεϊ λέει ότι τα κορίτσια «με τη θέληση τους» παρέδωσαν τις φωτογραφίες και έγραψαν μια απολογητική επιστολή για την «ντροπή» που προκάλεσαν, σύμφωνα με τη Mirror.
Oι επίμαχες φωτογραφίες που έγιναν viral έδειχναν τον Ρούνεϊ να κοιμάται σε ένα ξενοδοχείο περιτριγυρισμένος από ημίγυμνα κορίτσια έπειτα από μια βραδιά κραιπάλης στο Μάντσεστερ.
Ο Ρούνεϊ κατήγγειλε στην αστυνομία πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν «εν αγνοία του» και φοβήθηκε πως τον είχαν παγιδεύσει.
Πάντως, η αστυνομία του Τσεσάιρ σε ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο Ρούνεϊ απέσυρε τις κατηγορίες περί εκβιασμού.
Στο μεταξύ, ο 35χρονος προπονητής συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Ντέρμπι η οποία απόψε δίνει φιλικό με την Μπέτις.
- Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.500 ευρώ
- Σεισμός «ταρακούνησε» τους Γαρλανιάνους
- Συνταγή: Αρνίσια κεφτεδάκια κοκκινιστά με σκιουφιχτά
- Μερτς: Μόνο αν Ρωσία «εξαντληθεί» στρατιωτικά ή οικονομικά θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία
- Γενική απεργία στην Αργεντινή ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Μιλέι
- Τα επτά superfoods που «υπόσχονται» να μας χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής