Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουέιν Ρούνει: «Έπεσα θύμα εκβιασμού» δηλώνει μετά τον σάλο με τις φωτογραφίες και τα όργια

Γουέιν Ρούνει: «Έπεσα θύμα εκβιασμού» δηλώνει μετά τον σάλο με τις φωτογραφίες και τα όργια

Οι φωτογραφίες του Γουέιν Ρούνεϊ το βράδυ του Σαββάτου «βγήκαν στη φόρα» και τον εξέθεσαν.

Θύμα εκβιασμού ισχυρίζεται ότι έπεσε ο πασίγνωστος παλαίμαχος βρετανός ποδοσφαιριστής  Μάντσεστερ Γιουνάιτετ Γουέιν Ρούνεϊ, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες που τον δείχνουν τύφλα στο μεθύσι παρέα με τρεις ημίγυμνες καλλονές.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι εκπρόσωποι του Βρετανού πρώην επιθετικού είπαν ότι η αστυνομία ερευνά το συγκεκριμένο περιστατικό, αφότου ο Ρούνεϊ εθεάθη να διασκεδάζει σε έξαλλο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τρεις νεαρές.

Νωρίτερα, η αστυνομία του Μάντσεστερ προκάλεσε προβληματισμό καθώς είπε ότι δεν διερευνούσε το συμβάν γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, διατείνεται ότι το αίτημα για έρευνα έχει αναβληθεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν το περιστατικό, για το οποίο ο Ρούνεϊ λέει ότι έπεσε θύμα απάτης, στο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ Staycity Aparthotel, είναι δουλειά της συγκεκριμένης αστυνομικής αρχής της πόλης να διερευνηθεί.

Ο 35χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, φαίνεται στις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και που τον έβαλαν σε μπελάδες να έχει λιποθυμήσει από το ποτό, κάτι που όμως δεν πτοεί τις κοπέλες να φωτογραφηθούν προκλητικά δίπλα του.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024