Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τι θα γίνει ο εγγονός του Δούκα Σεβαστού στον νέο κύκλο;
Ο μικρός Σέργιος Σεβαστός επιστρέφει με άγριες διαθέσεις στον νέο κύκλο της σειράς
Χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του περνάει αυτό το διάστημα ο 7χρονος Σπύρος Ντόυγιας που έκλεψε τις εντυπώσεις ως εγγονός του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.
Σε λίγες μέρες ο νεαρός ηθοποιός θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου, για να ολοκληρώσει την συμμετοχή του στην σειρά.
Το σενάριο του τρίτου κύκλου θέλει μετά από τα πρώτα επεισόδια τον μικρό Σέργιο Σεβαστό να φεύγει στο Παρίσι όπου ζει η θεία του Πηνελόπη και έχει γίνει εισαγγελέας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς θέλουν προς το τέλος του τρίτου κύκλου, τον Σέργιο Σεβαστό να επιστρέφει στο Διαφάνι έφηβος πια και να εξιστορεί το φινάλε της ιστορίας στην αγαπημένη του. Ο ρόλος του μικρού Σέργιου Σεβαστού στον τρίτο κύκλο θα είναι μικρότερος. Όσον αφορά τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον ενήλικο πια εγγονό του Δούκα Σεβαστού, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν και τα δοκιμαστικά έχουν γίνει.
Πηγή: okmag.gr
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ



