
Άννα Βίσση: Αστρονομικό ποσό για συναυλία στο Μόντε Κάρλο
Η Άννα Βίσση θα βρεθεί στο Μόντε Κάρλο στις 25 Σεπτεμβρίου
Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Μόντε Κάρλο, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Πόσο όμως θα κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος τη δημοφιλή ερμηνεύτρια από κοντά; Η εκπομπή Καλοκαίρι #not και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκαναν την αποκάλυψη.
«Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα “Αλβέρτος” και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Και πρόσθεσε: «Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο».
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Καιρός: Οι τρεις φάσεις πριν και μετά το Πάσχα – Εναλλαγές θερμών και ψυχρότερων αερίων μαζών
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
- Oil Prices Surge Amid Escalating Middle East Tensions
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Εκκληση Πακιστάν σε Τραμπ να παρατείνει ο Τραμπ το τελεσίγραφο κατά δύο εβδομάδες – «Θα απαντήσουμε σύντομα», λέει ο Λευκός Οίκος
- Κάτι αλλάζει στο Google Photos – Το «μαγικό» κουμπί για τις φωτογραφίες





