Σίσσυ Χρηστίδου: H πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που είναι η μητέρα της
Η παρουσιάστρια νωρίτερα σήμερα αποκάλυψε ότι πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.
Πολύ δύσκολες μέρες περνά η Σίσσυ Χρηστίδου ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7) με μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο κανάλι της στο YouTube αποκάλυψε ότι η μητέρα της τον χειμώνα διαγνώσθηκε με λευχαιμία και δίνει την δική της μάχη.
Η οικογένεια πιο ενωμένη από ποτέ προσπαθεί για το καλύτερο, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να έχει στο πλευρό της και τον αδερφό της, Γιάννη. Μάλιστα, η ίδια στο βίντεο που ανέβασε σημείωσε: «Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ».
Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις, ο Γιάννης Χρηστίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή του στα social media από το νοσοκομείο που βρίσκεται η μητέρα τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Το ‘χουμε αδερφάκι μου…».
Δείτε τη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis (@giannischristidis)
Το βίντεο της Σίσσυς που συγκλονίζει με όσα λέει:
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου


