Δανάη Μπάρκα: Μας χαιρετάει από την Τζια
Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται ύστερα από μια δύσκολη σεζόν.
Το καλοκαίρι απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή παρουσιάστρια τις προηγούμενες ημέρες αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και λίγο πριν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν ταξίδεψε μέχρι την Τζια για τις διακοπές της.
Ο φετινός χρόνος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και το πρόγραμμα της βεβαρημένο. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να φορτίσει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει δριμύτερη το Σεπτέμβρη με το «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έκανε την καλοκαιρινή της απόδραση στο νησί του Αιγαίου και φωτογραφήθηκε μέσα σε μία πισίνα, δείχνοντας πιο ξέγνοιαστη από ποτέ και χαμογελώντας στον φακό.
«Γεια σας κούκλοι» έγραψε στη λεζάντα και αρκετοί φίλοι της έσπευσαν να κάνουν το likes τους, να την χαιρετήσουν στα σχόλια ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:
- Ακρίβεια διαρκείας: Η διεύρυνση του χάσματος με την Ευρώπη και το ηχηρό μήνυμα του 85%
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
- Μαζικές απαγορεύσεις στα social media ανηλίκων – Οι ειδικοί προειδοποιούν για λάθος στρατηγική
- Θεσσαλονίκη: Στην εντατική διασωληνωμένος ο φοιτητής με βακτηριακή μηνιγγίτιδα – Σε χημειοπροφύλαξη οι επαφές του
- Ανήσυχος για όσα συμβαίνουν στον Λίβανο ο Μητσοτάκης – «Όχι διόδια στα στενά του Ορμούζ»
- Συμφωνία ενίσχυσης της συνεργασίας τους υπέγραψαν Ουγγαρία-Ρωσία λίγο πριν από τις εκλογές



