
Στη «φάκα» 53χρονος για κλοπές αυτοκινήτων – Απέτρεπε το κλείδωμα των ΙΧ με τηλεχειριστήριο
οι κλοπές πραγματοποιήθηκαν χωρίς ίχνη παραβίασης, ενώ ο δράστης χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο) ή εκμεταλλευόταν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τα ξεκλείδωτα οχήματα.
Ένας 53χρονος Μαροκινός συνελήφθη, στην Κηφισιά, κατηγορούμενος για κλοπές από ΙΧ αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον περασμένο Απρίλιο, παρατηρήθηκε στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας η δράση ατόμων που σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης, διέπρατταν κλοπές από οχήματα τα οποία πραγματοποιούσαν ολιγόλεπτη στάση.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι κλοπές πραγματοποιήθηκαν χωρίς ίχνη παραβίασης, ενώ ο δράστης χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο) ή εκμεταλλευόταν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τα ξεκλείδωτα οχήματα.
Το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς συγκρότησε ειδική επιχειρησιακή ομάδα για την ταυτοποίηση των δραστών και έπειτα από έρευνες και αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε το κλείδωμα των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβασή τους από αυτά.
Από την προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις κλοπών από ΙΧ αυτοκίνητα, στις περιοχές της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Μέλισσα κόντεψε να σκοτώσει γυναίκα στην Κρήτη – Την έσωσε η γειτόνισσα με ένεση αδρεναλίνης
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




