Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτικό βίντεο για τις κλοπές ρολογιών στη Μύκονο

Αποκαλυπτικό βίντεο για τις κλοπές ρολογιών στη Μύκονο

Τον τρόπο δράσης των ληστών πανάκριβων ρολογιών στη Μύκονο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος, με τον δράστη τελικά να συλλαμβάνεται.

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τον τρόπο δράσης των ληστών ρολογιών στη Μύκονο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα του δημοφιλούς νησιού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το OPEN, ένας κακοποιός εντόπισε το υποψήφιο θύμα του και έβαλε σε λειτουργία το σχέδιό του: να προσποιηθεί ότι είναι τουρίστας υπό τη επήρεια αλκοόλ και επιθυμεί να χορέψει με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία φορά το ρολόι που θέλει να κλέψει.

Αφού ξεκίνησε ο χορός, εκείνος έκανε τις φιγούρες που είχε προσχεδιάσει και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο κατάφερε να βγάλει το ρολόι από τον καρπό της γυναίκας και να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής και έσπευσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός, ενώ λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος ήταν Γάλλος κακοποιός –όπως και ένας συνεργός του που έχει ταυτοποιηθεί, που βρέθηκαν στο νησί για αυτό τον σκοπό.

Το περιστατικό είναι ένα από τα δεκάδες αντίστοιχα που σημειώνονται κάθε καλοκαίρι στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, κάτι για το οποίο έχει γίνει αναφορά και σε διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024