Στη «φάκα» 53χρονος για κλοπές αυτοκινήτων – Απέτρεπε το κλείδωμα των ΙΧ με τηλεχειριστήριο
οι κλοπές πραγματοποιήθηκαν χωρίς ίχνη παραβίασης, ενώ ο δράστης χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο) ή εκμεταλλευόταν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τα ξεκλείδωτα οχήματα.
Ένας 53χρονος Μαροκινός συνελήφθη, στην Κηφισιά, κατηγορούμενος για κλοπές από ΙΧ αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον περασμένο Απρίλιο, παρατηρήθηκε στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας η δράση ατόμων που σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης, διέπρατταν κλοπές από οχήματα τα οποία πραγματοποιούσαν ολιγόλεπτη στάση.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι κλοπές πραγματοποιήθηκαν χωρίς ίχνη παραβίασης, ενώ ο δράστης χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο) ή εκμεταλλευόταν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τα ξεκλείδωτα οχήματα.
Το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς συγκρότησε ειδική επιχειρησιακή ομάδα για την ταυτοποίηση των δραστών και έπειτα από έρευνες και αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε το κλείδωμα των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβασή τους από αυτά.
Από την προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις κλοπών από ΙΧ αυτοκίνητα, στις περιοχές της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήθελαν τον Κλοπ»
- Πέθανε ο σπουδαίος βετεράνος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντιβάλ
- Eurovision 2026: Η υπόσχεση του Akyla και η πραγματική ιστορία πίσω από τον viral στίχο «Ferto»
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε πάγκους λαϊκής αγοράς στο Φάληρο – Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-2: Παλικαρίσια ισοπαλία για τα «λιοντάρια» στο 90+2′!



