Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εκτίμησα το καστ των Άγριων Μελισσών»
Τι είπε για τη σειρά εποχής του ANT1;
Για τις Άγριες Μέλισσες, τα ριάλιτι και το «Νησί», μίλησε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
«Παρακολούθησα πολλά από τα ριάλιτι, γιατί πιστεύω ότι, εκτός από μικρογραφία της κοινωνίας, είναι ένα δείγμα για νέες συμπεριφορές, νέα ήθη και τάσεις που υπάρχουν στον κόσμο και ακόμη δεν έχουν γίνει αντιληπτές. Δεν παρακολουθώ ελληνικές σειρές, γιατί δεν με πείθουν, ενώ είμαι φαν των ξένων σειρών και του διεθνούς κινηματογράφου», είπε σε συνέντευξή του στη Real.
Παράλληλα σημείωσε: «Το «Νησί» είναι η μοναδική ελληνική δραματική σειρά που έχω δει. Επιχείρησα να δω τις Άγριες Μέλισσες, είδα τρία επεισόδια, εκτίμησα πολύ το επίπεδο των γυρισμάτων, το καστ, λάτρεψα τη Μαρία Κίτσου, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα».
Τέλος, υπογράμμισε: «Όταν ένα σενάριο είναι λίγο… σαπουνοπερικό, δεν με κερδίζει. Παρακολουθώ πολύ ενημερωτικές και κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς πρέπει να γνωρίζω τα θέματα της επικαιρότητας».
- Πούτιν και Μόντι υπογράφουν συμφωνίες 100 δισ. [γράφημα]
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τέλος στο σερί του Τριφυλλιού
- Γαλατασαράι-Σάμσουνσπορ 3-2: Λύγισε στο φινάλε η αντίπαλος της ΑΕΚ
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα Τρίκαλα
- Ο Κίλιαν Μέρφι και οι σκληροτράχηλοι «Peaky Blinders» από το Μπέρμινχαμ επιστρέφουν στις οθόνες μας


