Ναταλία Γερμανού: Έκανε την αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε – «Την επόμενη σεζόν…»
Μας άφησε άφωνους...
Πριν προλάβει να κλείσει τον κύκλο της φετινής σεζόν στο «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην τελευταία της εκπομπή ότι έχει ήδη κλείσει τον πρώτο καλεσμένο για το φθινόπωρο.
Η παρουσιάστρια εξήγησε πως επειδή της έφερε γούρι φέτος – καθώς ήταν ο πρώτος που έκατσε όπως φαίνεται ‘με το δεξί’ στον καναπέ της– θέλησε να τον «κλείσει» από τώρα για τον επόμενο χρόνο για να συνεχιστεί το καλό σερί.
Ο λόγος για τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη πήγαν και τον είδαν στην παράσταση Mute κι εκεί βρήκαν την ευκαιρία για την πρόταση, η οποία έλαβε αμέσως θετική απάντηση.
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής

