Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνγκα τριετίας στην «Βασίλισσα»
Ο Άνταμ Χάνγκα αφήνει την Μπαρτσελόνα και υπογράφει για τα επόμενα τρία χρόνια στην αιώνια αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης.
Το δρομολόγιο Βαρκελώνη – Μαδρίτη ετοιμάζεται να κάνει ο Άνταμ Χάνγκα. Ο 32χρονος Ούγγρος φόργουορντ αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Τσέμα Ντε Λούκας, θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Mια εξέλιξη που επηρεάζει και τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε στην short-list τον Ούγγρο, ωστόσο πλέον θα πρέπει να χτενίσει εκ νέου την μεταγραφική αγορά για την θέση «3».
Ο Χάνγκα έπαιξε στους Μπλαουγκράνα τέσσερα χρόνια (2017-2021) και πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ισπανίας της περασμένης σεζόν. Σε 41 παιχνίδια Ευρωλίγκας κατέγραψε 4,6 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ στη Λίγκα Εντέσα είχε 5,5 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Αναμένεται να γίνει ο δεύτερος παίκτης που αλλάζει στρατόπεδο το φετινό καλοκαίρι, με τον Νίκολας Λαπροβιτόλα να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο. Πλέον στην Ρεάλ επικεντρώνονται στην ανανέωση του Τζέσεϊ Κάρολ, με τον βετεράνο γκαρντ να μένει ελεύθερος.
Acuerdo cerrado entre Real Madrid y Adam Hanga.
El húngaro vestirá de blanco.
Os lo avanzamos nosotros por primera vez hace 4 días. https://t.co/6PrCRTfP7v
— Home of Glory (@thehomeofglory) July 5, 2021
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία



