Παρέμβαση αναρχικής συλλογικότητας σε εφημερίδα για τη δολοφονία της Καρολάιν
Μέλη αναρχικής συλλογικότητας έγραψαν συνθήματα και μαύρισαν με σπρέι την είσοδο των γραφείων εφημερίδας λόγω δημοσιεύματός της που αφορούσε στη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.
Παρέμβαση στα γραφεία εφημερίδας έκανε η συλλογικότητα «Μασόβκα» χθες Κυριακή το απόγευμα λόγω δημοσιεύματος που αφορούσε στη δολοφονία της Καρολάιν Κουρτς, στα Γλυκά Νερά.
«Ηταν ημεδαπός»
«Οπότε την Κυριακή 27 Ιουνίου επισκεφτήκαμε τα γραφεία της εν λόγω εφημερίδας γράφοντας τα μαντάτα στον τοίχο τους. Ίσως να μην θέλουν να το δεχτούν, ίσως να μη θέλουν να το πιστέψουν, αλλά οφείλαμε να τους ενημερώσουμε ότι… Τελικά (σ.σ.: ο δράστης) ήταν ημεδαπός, παιδεραστής και χριστιανός» αναφέρει η συλλογικότητα σε κείμενο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα – Παρέμβαση στα γραφεία της εφημερίδας Sportime.mp4 from masovka masovka on Vimeo.
- Ισπανία: Στα εργαστήρια συντήρησης αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας – Απορρίπτεται σενάριο δολιοφθοράς
- Γροιλανδία: MAGA, αλλά όχι του Τραμπ – Το κόκκινο καπελάκι της αντίστασης στον Αμερικανό πρόεδρο, ξεπούλησε
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ

