
Μαρίνα Πατούλη: Καλοκαιρινές βουτιές στην πισίνα με τον Νίκο Παπαδάκη
Οι δυο τους δεν επισκέφθηκαν κάποια από τις πολυσύχναστες παραλίες των νοτίων προαστίων, αλλά επέλεξαν να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βουτιές τους σε πολυτελή πισίνα
Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά σήμερα και πολλοί ήταν αυτοί που αναζήτησαν μια όαση δροσιάς για να κάνουν τις καλοκαιρινές βουτιές τους. Ανάμεσα τους και η Μαρίνα Πατούλη με τον καλό της φίλο Νίκο Παπαδάκη.
Οι δυο τους δεν επισκέφθηκαν κάποια από τις πολυσύχναστες παραλίες των νοτίων προαστίων, αλλά επέλεξαν να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βουτιές τους σε πολυτελή πισίνα.
Τα video που ανέβασε και η Μαρίνα Πατούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν πως οι δυο φίλοι και συνεργάτες χαλάρωσαν και απόλαυσαν τις τελευταίες βουτιές του Ιουνίου και δροσίστηκαν εν μέσω… καύσωνα.
Ο Νίκος Παπαδάκης και η Μαρίνα Πατούλη συνδέονται με μια δυνατή φιλία που μετρά πολλά χρόνια. Ο ίδιος γνωρίζει καλά και τον Γιώργο Πατούλη και ήταν από τα λίγα πρόσωπα που ήξερε από νωρίς για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού και στήριξε από την αρχή την καλή του φίλη και συνεργάτιδα.
Δείτε βίντεο
- Νέες απειλές των ΗΠΑ για «επανέναρξη του πολέμου» – Απαντά το Ιράν
- ΗΠΑ: Οι μη πολίτες υπόκεινται σε αυστηρότερο έλεγχο των τραπεζικών τους συναλλαγών μετά από διάταγμα του Τραμπ
- Εκουαδόρ: Διασώθηκαν έξι ανήλικες θύματα trafficking δικτύου συνδεόμενου με υπερορθόδοξη εβραϊκή σέκτα
- Σεισμός 6,1 βαθμών στο Περού – Περίπου τριάντα ελαφριά τραυματίες
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, συνεχίζονται οι επιθέσεις σε όλο τον νότο
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια του Περού- Τρομακτικά βίντεο

