Mad Clip: Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει για παπούτσια
Γούστα ακριβά, έχει γούστα ακριβά
Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα 18α Mad Video Music Awards.
Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός φέτος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ξανά με την παρουσία κοινού.
Άνθρωποι από όλους τους κλάδους παρευρέθηκαν στον χώρο ώστε να παρακολουθήσουν τις απονομές των 16+1 βραβείων, τα 6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών τα 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο.
Ανάμεσα σε αυτούς που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν ο Mad Clip, ο οποίος τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα το κομμάτι “Μπορεί”.
Μάλιστα, ο Mad Clip περπάτησε και το κόκκινο χαλί και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
Μεταξύ άλλων, ο Mad Clip αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει δώσει για ένα ζευγάρι παπούτσια.
«Το ρολόι μου είναι όλο από διαμάντια. Κοστίζει αρκετά, είναι επένδυση. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει για παπούτσια είναι 2.000 ευρώ», είπε ο Mad Clip.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
