Πρωταθλήτρια Γαλλίας με σούπερ Λάιτι η Βιλερμπάν
Πρωταθλήτρια Γαλλίας αναδείχθηκε η Βιλερμπάν επικρατώντας της Ντιζόν με 87-74, με τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Λάιτι να σημειώνει 21 πόντους.
Πρωταθλήτρια Γαλλίας αναδείχθηκε η Βιλερμπάν. Η ομάδα του Τι Τζέι Παρκερ επικράτησε της Ντιζόν με 87-74 στον τελικό του Final Four και κατέκτησε και κατέκτησε το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά, και το δεύτερο μέσα σε τρία χρόνια.
Κορυφαίος για την γαλλική ομάδα ήταν ο Ντέιβιντ Λάιτι. Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Νόρις Κόουλ που πρόσθεσε άλλους 20 πόντους.
Για την Βιλερμπάν δεν αγωνίστηκε ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό αλλά και οι Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Τομά Ερτέλ που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ

