Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 19χρονο – Του προκάλεσαν έγκαυμα με πυρσό
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας
Εγκαύματα σε έναν 19χρονο με αναμμένο πυρσό προκάλεσε ομάδα περίπου 15 ατόμων που του επιτέθηκε στην πλατεία Συνταγματάρχη Αθ. Κατσιά, στις παλιές εργατικές κατοικίες της Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες της επίθεσης εντόπισαν μια παρέα ατόμων αλλά κατάφεραν και απομόνωσαν το ένα από τα άτομα που καταδίωκαν. Τον πλησίασαν και αφού τον ακινητοποίησαν του προκάλεσαν εγκαύματα στο σώμα με αναμμένο πυρσό.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας. Η επίθεση ενδέχεται να έγινε εξαιτίας οπαδικών διαφορών. Το 19χρονο θύμα και οι φίλοι του περιέγραψαν στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν αλλά δήλωσαν άγνοια όταν ρωτήθηκαν για το αν επρόκειτο για επίθεση οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο με εγκαύματα στην πλάτη και το πόδι.
- Παπαστεργίου: Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους
- Κρήτη: Ανήλικοι, έφτιαξαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις μοίρασαν σε μαθητές
- MEGA Γεγονότα: Απόψε η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- H Βαλένθια ανανεώνει το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ
- ΕΕ: Νέα αντιπαράθεση των ηγετών με τον Όρμπαν στις Βρυξέλλες για το «μπλόκο» στο δάνειο στην Ουκρανία
- Πέθανε ο σοφέρ του Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Μαρκάκης – Η μυθιστορηματική ζωή του



