Καλαμάτα: Κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα και παρασύρθηκε από ΙΧ
Στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας
Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε αργά χθες το βράδυ ένας 52χρονος πυροσβέστης, στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 52χρονος πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης επέβαινε σε όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυπαρισσίας, το οποίο επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας Μεσσηνίας.
Κάποια στιγμή ο 52χρονος κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα και τότε παρασύρθηκε, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, από διερχόμενο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, θα διενεργηθεί προανάκριση και ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 52χρονου.
Για τον θάνατο του 52χρονου πυροσβέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε:
«Χάσαμε τόσο άδικα χθες στην Κυπαρισσία έναν Πυροσβέστη μας, ένα έμπειρο στέλεχος, έναν αγαπητό συνάδελφο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τον Κανέλο Μπούρα.
Η οικογένεια της Πολιτικής Προστασίας θρηνεί. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους αυτή τη τόσο δύσκολη ώρα».
- Ιράν: Συζητά με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, δηλώνει ο Τραμπ, αλλά δεν είναι «έτοιμο» να κλείσει συμφωνία
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι έπειτα από επιδρομή drones
- Κούβα: «Θέλει» να κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ και αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας

