Πανέτοιμη για το Euro η Πορτογαλία – Διέλυσε με 4-0 το Ισραήλ
Μία ορεξάτη Πορτογαλία, διέλυσε με 4-0 το Ισραήλ στο τελευταίο της φιλικό και πηγαίνει στο Euro έτοιμη για όλα!
Η Πρωταθλήτρια δήλωσε έτοιμη για το back to back! Με όρεξη και διάθεση να… δείξει, η Πορτογαλία έδωσε μοναδική παράσταση στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας, διέλυσε με 4-0 το Ισραήλ και πηγαίνει στο Euro έτοιμη για όλα!
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες που είχε δύο γκολ και μία ασίστ, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και έδειξε πως είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο Euro απέναντι στην Ουγγαρία.
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, προτού ακολουθήσει ο αρχηγός, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του πρώτου και έγραψε το 2-0 στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, η Πορτογαλία έδειξε περισσότερη διάθεση και στα τελευταία λεπτά κλείδωσε μία εμφατική νίκη. Πρώτα στο 86′ ο Ζοάο Κανσέλο έγραψε το 3-0 με ένα φοβερό σουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπρούνο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ένα τρομερό τελείωμα.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:
- Θεσσαλονίκη: Τι λέει τώρα για το μαχαίρι ο 23χρονος δράστης – Αναζητούν τους φίλους του θύματος οι Αρχές
- H Doja Cat «φωνάζει» δικαίως γ@μώ τους παπαράτσι
- Ίντερ-Αταλάντα 1-1: Δεύτερη σερί απώλεια για τους πρωτοπόρους «νερατζούρι»
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία», λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Έχει εμπλακεί στον πόλεμο»
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο



