Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε όταν ήμουν 10 χρονών»
«Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν. Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας. Είχε γίνει το 1993 το συμβάν. Σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολο»
Ο γνωστός τραγουδιστής, Διογενης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας το τραγικό συμβάν που συνέβη στην οικογένειά του όταν εκείνος ήταν 10 ετών.
«Δουλεύω από 15 χρονών, παράλληλα με το σχολείο. Είχα χάσει και τον πατέρα μου μικρός και μας μεγάλωσε η μητέρα μου δύσκολα» είπε ο Διογένης.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του που τον είχε στιγματίσει.
«Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν. Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας. Είχε γίνει το 1993 το συμβάν. Σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολο» τόνισε ο τραγουδιστής.
«Κάποιοι με ρωτούν αν σου λείπει. Δεν ξέρω πώς είναι για να σου πω αν μου λείπει» είπε στη συνέχεια.
Δείτε όσα είπε:
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)



